méja Ketua Saosen / kamar Eksekutif jati kantor

Saosen tabel lulugu eksekutif / spasi eksekutif

leuwih ukuranana pilihan

rinci

tags

Saosen tabel eksekutif
Dimensi: L2600 / 2800/3000 * 2400 * 760mm
Pilihan MFC Warna:
op1

Veneer Pilihan Warna:
op2

Langkung skéma cocog:
T3AA-00420-7

T3AA-00420-11

T3AA-00420-21

Cocog jeung daftar: tabel Eksekutif / File kabinét / kabinét Low / tabel Kopi / Sofa / lounge / samet / papakéan / kabinét pasamoan Rear / konferensi tabel / Eksekutif workstations kamar / tanding / Staf tabel / kabin / Partition / Divisi / Desks

atwork, nyadiakeun kudu nawiskeun ka worker mobile anyar jeung tujuan mereun luar tina spasi kantor tradisional.

 

 

 

 




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami