Atwork spasi kantor kabuka / workstations gaya modern

Atwork jati kabuka spasi kantor / workstations modern
Sesuaikeun kantor jati
3-jalma 120 gelar workstation, diwangun ku 3pcs tina méja luhureun L bentuk, méja luhureun boga kawat-kabel. Underneath hiji logam kawat-manajemén jeung genep suku logam. Méja tops anu bubuk coated MDF.

    Bubuk coated Pilihan MDF Warna

  • P002

rinci

tags

kumpulan

tp

layouts kantor na workspaces mulfi-fungsi ngarojong budaya gawé kolaborasi

Atwork N3 Workstations pikeun 3 jalma
Dimensi: 2502 * 2170 * 750mm
3-jalma 120 gelar workstation, diwangun ku 3pcs tina méja luhureun L bentuk, méja luhureun boga kawat-kabel. Underneath hiji logam kawat-manajemén jeung genep suku logam. Méja tops anu bubuk coated MDF.

Bubuk coated Pilihan MDF Warna

image4

Cocog jeung daftar: tabel Eksekutif / File kabinét / kabinét Low / Kopi tabel / Sofa / lounge / samet / papakéan / kabinét pasamoan Rear / konferensi tabel / Eksekutif kamar / tanding workstations / Staf tabel / kabin / Partition / Divisi / Desks / Neofront / Atwork / puravia / poemoo / brand saosen / Countries desain / Italia desain / desain modern

Atwork, nyadiakeun kudu nawiskeun ka worker mobile anyar jeung tujuan mereun luar tina spasi kantor tradisional.

 




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami