Atwork tabel Eksekutif kamar / Diréktur kalawan gaya klasik

Atwork meja eksekutif / saosen jati kantor

Dimensi: L1200 / 2000/2200/2400/2600/ 2800/3000 * W2400 * H760mm
déskripsi: Veneer pagawean, luhur jeung leg anu ngagabung ku 45degree, kalawan extension samping tetep, extension ngabogaan 2-drawers jeung 2-panto

    Bubuk coated Pilihan MDF Warna

  • M063

rinci

tags

XMPW-BRT05-1
XMPW-BRT05-2
XMPW-BRT05-5

XMPW-BRT05-6

Atwork Bora Table
Dimensi: L1200 / 2000/2200/2400/2600/ 2800/3000 * W2400 * H760mm
déskripsi: Veneer pagawean, luhur jeung leg anu ngagabung ku 45degree, kalawan extension samping tetep, extension ngabogaan 2-drawers jeung 2-panto

Veneer Pilihan Warna:
nuju damel

Cocog jeung daftar: tabel Eksekutif / File kabinét / kabinét Low / tabel Kopi / Sofa / lounge / samet / papakéan / kabinét pasamoan Rear / konferensi tabel / Eksekutif workstations kamar / tanding / Staf tabel / kabin / Partition / Divisi / Desks
atwork, nyadiakeun kudu nawiskeun ka worker mobile anyar jeung tujuan mereun luar tina spasi kantor tradisional.

 

 

 

 




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami