• AB
kira-kira

Tentang Kami

Didirikeun taun 1996, SAOSEN ieu ogé dipikawanoh global ku na palapis kai veneer na workmanship.

Kusabab 2005, SAOSEN geus cooperated kalawan desainer jati Italia Lino Codato sarta jadi dilisensikeun agén budi keur Éropa merek well-dipikawanoh. produk urang geus dijual ka leuwih ti 30 nagara jeung narima panghargaan design penting.

Dina waktu nu sarua, SAOSEN mangrupakeun hiji munggaran di Asia hasil pikeun ngawanohkeun téknologi palapis héjo panganyarna - Bubuk palapis on MDF. hiji munggaran di dunya pikeun ngawanohkeun Cas Transfer katalis nu bisa purify hawa kana manufaktur jati.

DYou bisa ngundeur brosur perusahaan urang dieu.
Link produk rinci
Leading into a Smart Future! The Future begins here.
maca deui
perkara

Téhnologi lingkungan

  • POWDER COATED MDF

    POWDER COATED MDF

    Kusabab polusi indoor boga formaldehida, bénzéna, hidrogén, amonia, TOVC sarta gas ngabahayakeun volatile sejen, inhalation jangka panjang baris ngakibatkeun leukemia jeung panyakit séjénna ...
    maca deui
  • POWDER COATED MDF

    POWDER COATED MDF

    Bubuk palapis mangrupa non-ngabahayakeun, bahan palapis bébas pangleyur Keur palapis bubuk of MDF, sanggeus 250 "C perlakuan panas sarta pembunuhan baktéri, paling formaldehida jero dewan MDF geus ngaleungitkeun ...
    maca deui

NEWLETTER

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

panalungtikan AYEUNA