• ab
About

Babagan awake dhewe

Madeg ing taun 1996, SAOSEN uga dikenal global dening sawijining nutupi kayu veneer lan workmanship.

Wiwit 2005, SAOSEN wis cooperated karo desainer Furnitur Italia Lino Codato lan dadi dilisensi agen tunggal kanggo Eropah merek kondhang. produk kita wis didol luwih saka 30 negara lan nampa penghargaan desain penting.

Ing wektu sing padha, SAOSEN iku siji ing Asia kasil introduce teknologi nutupi ijo paling anyar - Powder Coating ing MDF. siji ing donya kanggo introduce daya Transfer Catalyst kang bisa ngresiki online menyang Manufaktur Furnitur.

DYou bisa ngundhuh brochure perusahaan kita kene.
LINK PRODUCTS DETAILS
Leading into a Smart Future! The Future begins here.
maca liyane
Case

Teknologi Lingkungan

  • POWDER COATED MDF

    POWDER COATED MDF

    Amarga polusi njero ruangan wis formaldehida, bensin, hidrogen, amonia, TOVC lan mbebayani gas molah malih liyane, inhalation long-term bakal mimpin kanggo leukemia lan penyakit ...
    maca liyane
  • POWDER COATED MDF

    POWDER COATED MDF

    Powder nutupi iku non-mbebayani, materi nutupi free solvent Kanggo nutupi wêdakakêna saka MDF, sawise 250 "C perawatan panas lan nyababaken saka bakteri, paling formaldehida nang Papan MDF wis ngilangi ...
    maca liyane

NEWLETTER

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

PANALITEN SAIKI